Copane en Croute

Copane en Croute
Copane en Croute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 657 calorii, 33g de proteine, și 38g de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați copane de pui, boia de ardei, muștar de miere Dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Copane en Croute, Croute Savoyarde, și Carne De Vită En Croute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Într-un castron mic, combinați condimentele și amestecați bine. Frecați puiul uniform cu amestecul de condimente și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se introduce la cuptor și se gătește 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Scoateți să se răcească.
5
În timp ce puiul se răcește, desfaceți filo-ul, stivuind straturile astfel încât capetele să fie aliniate și tăiați în benzi late de 6 inci lungimea aluatului. Acoperiți cu un prosop umed până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Odată ce puiul este suficient de rece pentru a se descurca, faceți o mică fantă în picior și adăugați aproximativ 1 până la 2 lingurițe de muștar. Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat, periați ușor cu unt, acoperiți cu o altă foaie și periați ușor cu unt din nou. Repetați astfel încât să existe 3 până la 4 straturi de filo stivuite uniform una peste alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
7
Rotiți 1 picior în interiorul filo-ului stivuit și periat, lăsând expus capătul osos al copanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Ungeți ușor cu unt și repetați cu filo și copane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
9
Reveniți la cuptor și coaceți până devin aurii și crocante, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista