Copaci de Crăciun cu atingere de aur
Pomul de Crăciun Touch-of-Gold este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 66. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr, nutella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crispy Pomi De Crăciun, Popcorn Pomi De Crăciun, și Brownie Pomi De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou, lapte și extracte.
Combinați făina și praful de copt; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine.
Folosind o presă cookie prevăzută cu discul pomului de Crăciun, Apăsați aluat 2 in. în afară de foile de copt negrease.
Coaceți la 375 de minute timp de 8-10 minute sau până când se fixează (nu se rumenesc).
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Întindeți Nutella pe fundul jumătății de fursecuri; deasupra cu fursecurile rămase.
Periați blaturile cu praf de perle. A se păstra într-un recipient etanș.