Cookie-Urile Cu Unt Ale Lui Neelys
Cookie-urile cu unt ale Neelys ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 246 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, decorați zahărul și glazura regală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 7 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Neelys BBQ Pizza, Neelys ' Barbeque Nachos, și Neelys Coaste Scurte.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina si sarea intr-un bol mare.
Puneți untul în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete și bateți la viteză medie până când este pufos și ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor și amestecați până se combină. Reduceți viteza la scăzut și adăugați încet amestecul de făină și sare în amestecul de unt și zahăr, amestecând la viteză mică până când aluatul se reunește și este neted. Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic.
Tăiați aluatul în sferturi, înfășurați fiecare bucată în folie de plastic și răciți la frigider timp de 2 ore.
Când sunteți gata să coaceți prăjiturile, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați două foi de copt de 9 x 13 inci cu hârtie pergament.
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să se înmoaie ușor. Folosind un sucitor prăfuit cu făină, întindeți unul dintre sferturile de aluat (păstrându - le pe celelalte la frigider până când aveți nevoie de ele), pe o suprafață de lucru ușor aromată, cu o grosime de 1/4-până la 1/8 inci.
Tăiați fursecurile în formele dorite, apoi folosiți o spatulă metalică pentru a transfera fursecurile pe una dintre foile de copt pregătite, distanțându-se la aproximativ 1 1/2 inci.
Presărați prăjiturile cu zahăr decorativ, dacă doriți.
Repetați cu aluatul rămas.
Coaceți prăjiturile până când sunt maro deschis în jurul marginilor și în partea de jos, 8 până la 12 minute. Se răcește scurt pe foi și se folosește o spatulă metalică pentru a transfera fursecurile într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.