Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Orange Drop Cookies IV. Această rețetă face 72 de porții cu 68 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, Zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Orange Drop I, Cookie-uri Orange drop IV, și Cookie-uri Orange Drop II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună margarina, zahărul și smântâna până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați 3 linguri de coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Smântână
Margarină
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă alternativ în amestecul de zahăr cu 2/3 cană suc de portocale. Picătură de lingurițe pe foi de cookie-uri unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Suc De Portocale
Cookie-uri
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 2 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet. Într-un castron mic, amestecați împreună margarina topită, zahărul cofetarilor și 1 lingură de coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Coaja De Portocala
Margarină
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
Bol
5
Se amestecă sucul de portocale rămas în 1 lingură la un moment dat până se atinge consistența dorită.