Cookie-Uri Linzer
Linzer Cookies este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la Toțiretetele au 78 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Linzer tarte sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Linzer, și Cookie-Uri Linzer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; deoparte. Într-un castron mediu, cremă împreună untul, zahărul brun și scorțișoara până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în coaja de lămâie, ou și vanilie.
Se amestecă în 1 cană de migdale tocate, apoi se amestecă ingredientele cernute. Apăsați 2/3 din aluat în fundul unei tigaie unsă sau căptușită cu pergament de 8x8 inch.
Rotiți porțiunea rămasă între două bucăți de hârtie cerată, într-un pătrat de 8 inch. Refrigerați tot aluatul timp de cel puțin 2 ore.
În timp ce aluatul se răcește, așezați caisele într-o cratiță mică cu apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de trei minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Scurgeți excesul de lichid din caise și amestecați în conserve și suc de lămâie.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți umplutura de caise uniform pe crusta răcită, lăsând o margine de 1/4 inch pe margini.
Tăiați pătratul răcit de aluat în fâșii de 1/2 inch.
Așezați benzile peste umplutură într-un design cu zăbrele. Tăiați marginile pentru a se potrivi și apăsați marginile în margine.
Ungeți blatul cu albus de ou, apoi presărați cu migdale tocate rămase și zahăr grosier.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când umplutura este bulbucată și crusta este maro aurie. Se lasă să se răcească complet înainte de a tăia în pătrate.