Cookie-Uri De Var-Ghimbir

Cookie-Uri De Var-Ghimbir
Cookie-urile de ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 36 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 49 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, coaja de tei, chipsurile de copt cu vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu cremă de unt de tei, busuioc Opal, mentă și coajă de tei, Cookie-Uri De Ghimbir Fără Ouă / Cookie-Uri De Melasă De Ghimbir Chewy, și Ghimbir Var Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul, oul, coaja de tei și 1/2 linguriță de ghimbir până se formează aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
Coaja De TeiCoaja De Tei
UntUnt
GhimbirGhimbir
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mic, amestecați zahărul și restul de 1/4 linguriță de ghimbir. Formați aluatul în bile de 36 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Rotiți bilele în amestec de zahăr. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile încep să se rumenească și centrul este setat. Se răcește 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Așezați așchii de copt și uleiul într-o pungă mică de plastic pentru congelator resigilabilă. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 45 până la 60 de secunde, răsturnând punga după 25 de secunde. Strângeți punga până când chipsurile sunt topite și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
8
Tăiați vârful mic de pe un colț al pungii și stropiți peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
9
Se presară cu coaja de var mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
10
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 10 minute.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista