Cookie-uri de ciocolată cu arahide dulci și sărate
Cookie-urile dulci și sărate de ciocolată de arahide necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 38. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr granulat, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-uri de ciocolată cu arahide dulci și sărate, Cookie-uri de ciocolată cu arahide dulci și sărate, și Biscuiți Cu Ciocolată Sărată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți nucile într-o tigaie mică.
Se coace la 350 timp de 8 minute sau până se prăjește ușor; se răcește.
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu, amestecând bine cu un bici.
Puneți zaharurile și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 2 minute).
Adăugați vanilia și oul; bateți până se combină.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr; bateți la viteză mică până se amestecă bine. Se amestecă arahide, chipsuri de ciocolată și sare.
Aruncați aluatul cu lingurițe la 2 centimetri distanță pe foile de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Scoateți cookie-urile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.