Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 288 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-Uri Cu Patch-Uri De Dovleac, Plăcintă Cu Patch-Uri De Dovleac, și Patch-Ul Meu De Dovleac Comestibil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună scurtarea, zahărul, dovleacul și oul; se amestecă o linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Dovleac
Vanilie
Zahăr
Ouă
2
Combinați ingredientele rămase, cu excepția cremei de brânză, a untului și a zahărului pudră. Bateți treptat amestecul de făină în amestecul de dovleac. Aruncați cu linguri rotunjite pe foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Dovleac
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți la 350 de grade timp de 12 până la 15 minute; se răcește complet. Se amestecă împreună crema de brânză și untul; se amestecă vanilia rămasă. Adăugați treptat zahăr pudră până devine pufos.