Cookie-uri și cremă Parfaits
Cookie-urile și Parfaitele de cremă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sirop de ciocolată lite, lichior cu aromă de cafea, prăjituri sandwich cu ciocolată umplute cu cremă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un desert ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Cremă De Cireșe Parfaits, Parfaits de căpșuni și smântână, și Cremă De Migdale Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați siropul de ciocolată și lichiorul într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Puneți 1/4 cană de ciocolată sau înghețată de vanilie în fiecare din cele 4 pahare.
Stropiți cu 1 1/2 lingurițe amestec de sirop de ciocolată și aproximativ 2 linguri fursecuri sfărâmate. Puneți 1/4 cană de înghețată de cafea peste firimituri în fiecare fel de mâncare și acoperiți cu siropul rămas și fursecurile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.