Conopidă prăjită, năut și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită, nautul și măslinele. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 173 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de naut, flori de conopidă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Conopidă prăjită, năut și măsline, Lumină de gătit conopida prăjită, năutul și măslinele complete quick Cook, și Broccoli prăjit Rabe cu măsline, năut și Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 4 ingrediente într-o tigaie mică.
Stropiți cu ulei; se presară piper și sare. Aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 22 de minute sau până când conopida este rumenită și crocantă, amestecând după 10 minute.