Conopidă prăjită cu Salsa Verde
Conopida prăjită cu Salsa Verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 102 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, capere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Fripturi de conopidă cu salsa verde din plante, și Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde).
Instrucțiuni
Așezați pătrunjelul, busuiocul, hamsiile, usturoiul, oregano, coaja de lămâie, sucul și sarea într-un blender. Se amestecă la mare până se combină uniform, aproximativ 1 minut. Opriți blenderul și răzuiți părțile laterale ale ulciorului cu o spatulă de cauciuc. Întoarceți blenderul la viteză mare, scoateți capacul mic de pe capac (capacul de turnare) și stropiți încet în ulei. Opriți blenderul, adăugați caperele și pulsați până când sunt tocate grosier, aproximativ 5 (1 secundă) impulsuri.
Încălziți cuptorul la 500 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi.
Așezați jumătate din conopidă, jumătate din ulei și jumătate din sare într-un castron mare și aruncați pentru a combina.
Se transferă pe o foaie de copt și se întinde într-un strat uniform. Repetați cu conopida rămasă, uleiul și sarea și transferați pe o a doua foaie de copt.Prăjiți timp de 15 minute. Amestecați conopida (aveți grijă la abur când deschideți cuptorul), apoi rotiți foile de copt din față în spate și de sus în jos. Continuați să prăjiți până când cuțitul este fraged și rumenit în pete, cu aproximativ 8 până la 10 minute mai mult.
Transferați conopida într-un vas de servit și stropiți cu salsa verde.
Se servește cald, la temperatura camerei sau rece.