Conopidă prăjită cu pesmet crocant și stafide aurii
Conopida prăjită cu pesmet crocant și stafide aurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 366 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, pâine, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă crocantă cu capere, stafide și pesmet, Fripturi de conopidă prăjită cu stafide aurii și nuci de pin, și Conopidă prăjită cu stafide aurii, nuci de pin și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți o foaie de copt în cuptor pe măsură ce se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați conopida într-un castron mare și stropiți-o cu 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați sarea măsurată și, folosind mâinile, aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Scoateți foaia de copt din cuptor și întindeți cu grijă conopida pe ea într-un strat uniform. Rezervați vasul pentru mai târziu (nu este nevoie să îl ștergeți). Prăjiți conopida, amestecând la jumătate, până se rumenesc profund în pete, aproximativ 25 de minute. Între timp, umpleți stafidele și faceți amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați stafidele, oțetul și apa într-o tigaie mare și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand des, pana cand stafidele sunt incalzite si lichidul s-a evaporat aproape tot, aproximativ 5 minute. Opriți focul, scoateți stafidele într-un vas mic rezistent la căldură și lăsați-le deoparte. Rezervați tigaia.Folosind mâinile, rupeți pâinea în bucăți de mărimea stafidelor și puneți-o în vasul mare rezervat (ar trebui să aveți aproximativ 1 1/4 căni); pus deoparte.Întoarceți tigaia rezervată la foc mediu, adăugați lingura rămasă de ulei și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați pesmetul, condimentați cu sare și amestecați pentru a combina. Prăjiți pesmetul, amestecând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 8 până la 10 minute. Între timp, ștergeți vasul cu prosoape de hârtie și lăsați-l deoparte.Când pesmetul este gata, adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu în tigaie și amestecați pentru a combina. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Usturoi Goya®
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți amestecul de pesmet în vasul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați conopida prăjită, stafidele pline și orice lichid și pătrunjelul în castron și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Transferați într-un platou de servire și serviți imediat.