Coney Island Hot Dog
Reteta Coney Island Hot Dog este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.34 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 308 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de chifle hot dog, carne de vită măcinată, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Coney Island Chili Dogs, Coney Island Hot Dog {sâmbătă cu Rachael Ray}, și Sos Coney Island.
Instrucțiuni
Carne de vită măcinată maro cu ceapă în tigaie mare; scurgere. Întoarceți amestecul de carne în tigaie. Se amestecă următoarele 3 ingrediente. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mic 10 min., amestecând ocazional.
Între timp, gătiți franks conform instrucțiunilor de pe pachet.
Așezați francii în chifle; se acoperă cu amestec de carne de vită măcinată.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Riesling, Gewurztraminer și vinul rossimbrox sunt alegeri excelente pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.