Compot De Pere-Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de pere-afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 255 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți garnitură: fâșii de coajă de portocală, sos de afine-portocale, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine-Pere Compot Shortcake, Pâine prăjită franceză cu compot de pere-afine, și Compot Mic De Merișor De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță medie, amestecând continuu, la foc mare.
Aranjați perele într-un vas de copt rotund de 8 inci ușor UNS; se toarnă amestecul de afine peste pere.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când perele sunt fragede.
În scopuri de testare, am folosit Ocean Spray Cran-Fruit Cranberry-Orange Sauce. Puteți găsi cada de 12 uncii în secțiunea de conserve de fructe din supermarketul dvs. Pentru a economisi timp, fierbeți sosul de afine-portocale conform instrucțiunilor; reduceți căldura la minim și adăugați pere. Acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie.