Compot De Pere-Afine

Compot De Pere-Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de pere-afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 255 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți garnitură: fâșii de coajă de portocală, sos de afine-portocale, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine-Pere Compot Shortcake, Pâine prăjită franceză cu compot de pere-afine, și Compot Mic De Merișor De Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță medie, amestecând continuu, la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Aranjați perele într-un vas de copt rotund de 8 inci ușor UNS; se toarnă amestecul de afine peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
Notă
7
În scopuri de testare, am folosit Ocean Spray Cran-Fruit Cranberry-Orange Sauce. Puteți găsi cada de 12 uncii în secțiunea de conserve de fructe din supermarketul dvs. Pentru a economisi timp, fierbeți sosul de afine-portocale conform instrucțiunilor; reduceți căldura la minim și adăugați pere. Acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
PerePere
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista