Compot De Citrice-Afine

Compot De Citrice-Afine
Compotul de citrice-afine ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 178 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, sirop de arțar, portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Compot De Citrice De Afine, Compot De Citrice, și Compot De Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se rade fin coaja de portocala si se lasa deoparte. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați coaja și miezul alb din portocaliu. Lucrând peste un castron mic, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Combinați coaja, merisoarele, siropul, sucul și vanilia într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand merisoarele au izbucnit si sosul s-a ingrosat, 5-10 minute. Se răcește până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
VanilieVanilie
SucSuc
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Amestecați ușor segmentele portocalii în compot. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reveniți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
CompotCompot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista