Collards și Kimchi

Collards și Kimchi
Collards și Kimchi ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de oțet de mere, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, și Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu untură într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când untul începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa; saut 3 până la 5 minute sau până când ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați șuncă, și saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
4
Se amestecă gulerele și următoarele 2 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până la gradul dorit de coacere (aproximativ 10 până la 30 de minute, în funcție de culoarea și preferința dvs. de tandrețe. Collards ar trebui să fie un verde vibrant și fraged, dar totuși să le mestece puțin la 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
5
Adăugați oțet și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
6
Transferați amestecul într-un castron mare și aruncați cu kimchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista