Collard verde și Anghinare Dip

Collard verde și Anghinare Dip
Collard Green și Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de parmezan, făină, verdeață de collard și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Collard verde și Anghinare Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3
Se adaugă usturoiul și șalotele și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă făina și se gătește 1 minut până ajunge la o culoare blondă aurie. Se amestecă încet în cremă și se încălzește până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
4
Adăugați parmezanul și cheddarul. Se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Adăugați sare, piper, suc de lămâie, sos fierbinte și Worcestershire. Îndoiți verdele și inimile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Collard GreensCollard Greens
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați amestecul într-o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Coaceți timp de 15 minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Serviți această baie cu chipsuri de pita coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista