Colcannon Coace
Colcannon coace ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, varză, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Colcannon, Colcannon, și Colcannon.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Condimentați cartofii cu sare și amestecați cu 6 linguri de unt, smântână, ou și lapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Încălziți 1 linguriță de unt într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați varza, prazul și ceapa până când varza este fragedă și ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute. Zdrobiți 2 cuburi de bouillon în amestecul de varză și amestecați pentru a amesteca și dizolva cuburile. Se amestecă amestecul de varză în amestecul de cartofi până se amestecă bine și se pune lingura în caserola pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute; acoperiți cu brânză Cheddar și reveniți la cuptor până când brânza se topește, aproximativ 10 minute.