Coji Umplute Cu Pui

Coji Umplute Cu Pui
Coji umplute cu pui este un fel principal de Sud. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coji de paste, cremă condensată de supă de țelină, amestec de umplutură de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Trei coji umplute cu brânză și pui, Coji Umplute Cu Parmezan De Pui, și Pui Alfredo Umplute Scoici.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți cojile de paste în oală, gătiți 8 până la 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Într-o cratiță, amestecați crema de supă de țelină, crema de supă de pui și bulionul de pui. Condimentează cu sare, piper și praf de usturoi. Gatiti si amestecati 5 minute,sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Într-un castron, amestecați puiul și umplutura pregătită. Umpleți cojile de paste fierte cu amestecul de pui și aranjați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste FierteCoji De Paste Fierte
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă amestecul de supă peste cojile umplute. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Hermann Dr. H. Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Bucătăriide sud
Revista