Coji De Paste Umplute Cu Pronto

Coji De Paste Umplute Cu Pronto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cojile de paste umplute cu Pronto. Această rețetă servește 6 și costă 2,21 USD pe porție. O porție conține 415 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, spanac, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Coji Umplute Cu Paste Mari, Coji De Paste Umplute, și Coji De Paste Umplute La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cojile de paste conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
2
Între timp, scurgeți bine spanacul tocat, apăsând între prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Se amestecă împreună spanac, pui, busuioc, și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă uniform amestecul în cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
Coji De PasteCoji De Paste
BusuiocBusuioc
4
Întindeți jumătate din sosul Alfredo borcan într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Aranjați cojile de paste umplute peste sos și turnați sosul rămas peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Sos AlfredoSos Alfredo
Coji De PasteCoji De Paste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când umplutura este fierbinte și sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și înghețați până la 1 lună. Dezghețați în frigider 24 de ore.
8
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
9
Coaceți, acoperit, timp de 1 oră și 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista