Cocktail de homar la grătar și avocado
Rețeta de cocktail de homar la grătar și avocado poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 5 minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 141 de calorii . Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatariană este potrivită pentru 4 persoane și costă 3,61 USD per porție . Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Vă este oferită de Foodnetwork. 11 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Câteva persoane au apreciat foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lime, sos picant, cozi de homar și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Lassi dulce cu avocado - Cum se prepară Lassi cu avocado - Avocado indian , Macaroane cu brânză și homar și Paste cu homar Cajun .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Într-un bol mediu, amestecați sucul de lime, mierea, hreanul, sosul Worcestershire, sosul iute și tarhonul și condimentați cu sare și piper, după gust. Adăugați ușor avocado, ceapa, coriandrul și homarul. Acoperiți și dați la rece timp de cel puțin 30 de minute.
Se servește în pahare de martini.