Cocktail de homar cu sos continental

Cocktail de homar cu sos continental
Cocktail de homar cu sos continental ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 1,49 USD per porție. O porție conține 278 de calorii, 11 g de proteine și 22 g de grăsimi. Un amestec de maioneză, ceapă, ketchup și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, homar la abur cu sos de ierburi și biscuit de homar și cocktail de salată de homar.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă și amestecați ceapa, lămâia, foile de dafin, boabele de piper și sare. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/4 Linguriță Fiecare Sare De țelină, Sare De Ceapă, Condimente De Pasăre, Pudră De Usturoi, Boia De Ardei și Piper1/4 Linguriță Fiecare Sare De țelină, Sare De Ceapă, Condimente De Pasăre, Pudră De Usturoi, Boia De Ardei și Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Pune homarii în apă clocotită și gătește până la roșu aprins, aproximativ 12 minute pentru 1 kilogram și încă aproximativ 5 minute pentru fiecare kilogram în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Linguriță Fiecare Sare De țelină, Sare De Ceapă, Condimente De Pasăre, Pudră De Usturoi, Boia De Ardei și Piper1/4 Linguriță Fiecare Sare De țelină, Sare De Ceapă, Condimente De Pasăre, Pudră De Usturoi, Boia De Ardei și Piper
3
Scoateți homarii fierți din oală și clătiți sub apă rece. Se da la frigider si se serveste rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Linguriță Fiecare Sare De țelină, Sare De Ceapă, Condimente De Pasăre, Pudră De Usturoi, Boia De Ardei și Piper1/4 Linguriță Fiecare Sare De țelină, Sare De Ceapă, Condimente De Pasăre, Pudră De Usturoi, Boia De Ardei și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Într-un castron mic, amestecați maioneza, ketchup-ul și brandy-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se servește ca sos de scufundare cu homarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar și un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească fața locului. Simonnet-Febvre Chablis cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis
Simonnet-Febvre Chablis
Un stil proaspăt, vioi, cu arome florale intense. Un echilibru perfect, combinând arome pline de fructe generoase cu finețe și eleganță.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista