Saucy ceapa chiftele Subs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de curcan măcinat, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Cochet Ceapa Perisoare Dip Submarine, Cina În Seara Asta? Cochet Perisoare Submarine, și Perisoare Submarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine. Cu mâinile ude, formați amestecul de curcan în 1-1 / 2-in. bile. Într-o tigaie mare, chiftele maro în ulei în loturi; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pentru sos, în aceeași tigaie, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul și cimbru; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat bulionele de vită și pui. Se amestecă sarea, piperul și sosul Worcestershire. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați chiftele; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 9-11 minute sau până când chiftelele nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Între timp, tăiați fiecare coc pe jumătate pe lungime, lăsând o parte atașată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în sus, pe foi de copt. Se fierbe 3-4 in. de la foc 2-3 minute sau până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Top chifle cu chiftele și ceapă; se presara cu branza. Se fierbe 2-4 minute mai mult sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Serviți cu sosul rămas pentru scufundare, dacă doriți.