Coaste de miel prăjite Tex-Mex cu crupe de brânză
Tex-Mex coaste de miel prăjită cu crupe de brânză ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, grâu, cheddar grosier ascuțit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare sunt Coaste de miel prăjite Tex-Mex cu crupe de brânză, Tex-Mex Burgers, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul, usturoiul, pudra de chile, chimenul, piperul, 1/2 linguriță de cayenne și 2 lingurițe de sare într-un castron mic. Se usucă mielul și se freacă peste tot cu amestec de condimente.
Transferați mielul într-o pungă mare de plastic sigilabilă și o pungă de etanșare, apăsând excesul de aer. Marinați mielul, răcit, cel puțin 8 ore.
Aduceți mielul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Transferați mielul într-o tigaie grea de 17 x 12 inci și acoperiți bine tigaia cu folie, apoi coaceți 1 1/4 ore.
Între timp, amestecați marmelada, oțetul și restul de 1/2 linguriță de cayenne și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță grea de 1 litru și aduceți la foc mic, amestecând ocazional.
Aruncați folia din miel și turnați cu grijă și aruncați grăsimea din tigaie.
Periați mielul cu puțină glazură de marmeladă și prăjiți, ungând la fiecare 10 minute (folosiți toată glazura) și întorcând rafturile la fiecare 20 de minute, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Tăiați rafturile în coaste individuale.
Bateți împreună apă, grâu și sare într-o cratiță grea de 2 litri și aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând frecvent, până când este foarte gros, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă brânzeturile.
Coastele pot fi marinate până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.