Coaste de țară la grătar
Rețeta Coaste la grătar de țară se poate face în aproximativ 1 oră și 55 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 50 g de grăsimi și un total de 627 de calorii . Această rețetă servește 6 și costă 1,88 USD per porție. Această rețetă este pe placul a 23 de bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și cetogenă . Un amestec de pudră de chili, sare, piper spart și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 65% . Rețete similare sunt puiul „Huli-Huli” la grătar din Hawaii , coastele rustice dulci și picante și Crock-Pot: coaste de țară în stil asiatic cu sos de usturoi de fasole neagră .
Instrucțiuni
Amestecați într-o oală mare apa rece, ketchup-ul, oțetul, sosul Worcestershire, sarea, boia de ardei, pudra de chili și piper negru.
Turnați suficientă apă în oală pentru a acoperi coastele complet.
Aduceți apa la fiert, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți la fiert până când coastele sunt fragede, aproximativ 90 de minute.
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu-mare și ungeți ușor grătarul.
Gătiți coastele pe grătarul preîncălzit, ungându-le frecvent cu sos, până se rumenesc, 12 până la 15 minute.