Coaste În Stil Rustic Glazurate Cu Chipotle Portocalii
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 24 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de a. 1. sosul original, coastele de porc, sucul de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste De Țară Cu Geamuri Portocalii Cu Aragaz Lent, Coaste De Țară Glazurate, și Coaste De Țară Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Coaste de grătar 6 min. pe fiecare parte. Între timp, amestecați ingredientele rămase în blender până se omogenizează.
Rezervați 3/4 cană de sos; periați coastele cu o parte din sosul rămas. Grătar 20-25 min. sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional și periați cu sosul rămas.
Lăsați să stea 5 min. Între timp, aduceți sosul rezervat la fiert; se fierbe la foc mediu-mic 5 min., amestecând frecvent.
Tăiați coastele în bucăți de mărimea mușcăturii; așezați-le într-un castron mare.
Adăugați sos; aruncați pentru a acoperi.