Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamata și rozmarin

Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamata și rozmarin
Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin este un lactate gratuit garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 632 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, usturoi, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe de pui cu lămâie prăjită la cuptor cu anghinare și măsline Kalamatan, La locul de muncă: pui la cuptor mediteranean cu măsline Kalamatan, și Broccoli cu lămâie, măsline Kalamatan și capere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aruncați ceapa cu aproximativ ceașcă de ulei de măsline și aproximativ 1 linguriță de sare de mare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați usturoiul, măslinele și rozmarinul.Aruncați feliile de lămâie cu amestecul de ceapă, adăugați vinul alb și lăsați-le deoparte pentru a lăsa ceapa să se înmoaie și să-și "plângă" umezeala în timp ce tăiați anghinarea.Tăiați ușor fundul tulpinii fiecărei anghinare, lăsând cât mai mult posibil atașat, apoi curățați cu atenție tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Îndepărtați frunzele exterioare deteriorate sau uscate. Tăiați spinii cu foarfece sau tăiați-i cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tăiați anghinarea în jumătate, apoi folosiți o lingură de oțel inoxidabil sau un cuțit de tăiat pentru a sculpta sub și a îndepărta sufocarea, lăsând intact fundul cărnos. Clătiți în apă rece; nu se scurge bine– puțină apă între frunze ajută la asigurarea faptului că anghinarea se gătește bine și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Presărați anghinarea cu sare, strecurându-le și împăturindu-le, astfel încât puțină sare să cadă între frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Stropiți și frecați cu uleiul de măsline rămas pentru a acoperi bine, apoi strângeți jumătățile, astfel încât să puteți prelinge și freca puțin ulei între frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Răspândiți amestecul de ceapă suculent de aproximativ 1 cm adâncime într - un vas de copt mare, rezistent la flacără (cum ar fi o tigaie de lasagna de 10 x 14 inci). Lichidul ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ cm.; dacă nu, adăugați puțină apă. Cuibărește anghinarea tăiată cu fața în jos în patul de ceapă. Vor fi aglomerate.Acoperiți bine– mai întâi cu hârtie pergament, apoi folie, partea plictisitoare afară-și coaceți până când puteți scoate cu ușurință o frunză de al doilea nivel și pulpa de la baza sa este fragedă. Acest lucru durează de obicei aproximativ 1 de ore; dimensiunea exactă a anghinarei, precum și performanța vasului de copt și a cuptorului, vor afecta timpul de gătire. Rețineți că stratul cel mai exterior de frunze va apărea puțin piele, dar gustos și comestibil.Odată ce o frunză de testare este fragedă, ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F, descoperiți și coaceți timp de aproximativ 15 minute mai mult pentru a concentra aromele și a rumeni ușor vârfurile legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Serviți fierbinte, cald sau rece, așa cum este, sau cu maioneză de casă aromată cu lămâie, usturoi sau câteva file de hamsii tocate. Includeți niște pâine crustă bună pentru a scoate amestecul de ceapă sau aruncați ceapa cu niște paste fierte pentru a servi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Paste FiertePaste Fierte
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista