Coapse de pui marinate cu rozmarin cu glazură portocalie picantă și aromă de portocale-ananas

Coapse de pui marinate cu rozmarin cu glazură portocalie picantă și aromă de portocale-ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui marinate cu rozmarin cu glazură portocalie picantă și portocale-ananas. Această rețetă face 4 porții cu 1310 calorii, 42G de proteine, și 93G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, glazură portocalie picantă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pulpe de pui cu glazură de ghimbir portocaliu, Pulpe de pui la grătar cu Tamarind și glazură portocalie, și Pui de rozmarin cu glazură de arțar portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-o cratiță medie și aduceți la fierbere pe grătar. Gatiti pana se reduce la 1 cana. Puneți 1/4 cană deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Bateți împreună uleiul, usturoiul și rozmarinul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți puiul din marinată și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați pielea cu fața în jos până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți - vă și continuați să grătați timp de 6 până la 7 minute până când sunt fierte, întorcând și ungând cu glazura portocalie picantă la fiecare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți din grătar, așezați pe un platou și periați cu glazura portocalie picantă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește cu gustul portocaliu-ananas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1
Combinați toate ingredientele într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista