Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare
Coaja de ciocolată-migdale cu sare de mare ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 5 și costă $3.35 pe portie. O porție conține 887 calorii, 16g de proteine, și 62g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconane prăjite, unt, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaja de migdale de ciocolată neagră cu sare de mare, Ciocolata neagra sare de mare coaja de migdale-saraca in carbohidrati si fara Gluten, și Inghetata de cafea Sundae cu ciocolata neagra-sare de mare coaja de migdale.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon saufolie.
Combinați zahărul cu 2 linguri de apă într-un micoală. Se amestecă la foc mediu-mic până la zahărse dizolvă. Aduceți la fierbere și gătiți, ocazional, învârtiți tigaia și periați părțile laterale cu o perie umedă, până când caramelul este chihlimbar închis, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc. Adăugați imediatunt; bateți până se topește.
Adăugați migdale; se amestecă până Labine acoperit.
Transferați pe foaia de copt, răspândindîn afară pentru a separa piulițele.
Lasă să se răcească. Rupeți orice marebomboane de nuci. Puneți deoparte 1/4 de nuci.
Se amestecă ciocolata într-un castron mediu setato cratiță cu apă fierbinte până se topește.
Se ia de pe foc, se adaugă nuci din foaia de copt și se amestecă rapid pentru a se combina.
Răspândiți amestecul de ciocolată-nucșoară pe aceeași foaie de copt, păstrândnuci într-un singur strat. Se acoperă cu nucile rezervate; se presară sare. Se răcește până când ciocolata este setată,aproximativ 3 ore.
Rupeți coaja în bucăți și depozitați întrestraturi de pergament sau hârtie cerată. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.