Coacerea Pâinii: Focaccia Moale, Brânză

Coacerea Pâinii: Focaccia Moale, Brânză
Rețeta coacerea pâinii: Focaccia moale, brânză ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 219 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 121 de fani. Dacă aveți apă, ierburi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Pâine Focaccia Cu Ceapă Brânză Mai Rapidă, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și Focaccia Ușoară Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele (cu excepția brânzei) și frământați (folosind metoda preferată) până când se combină bine și glutenul începe să se dezvolte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2
Stropiți o pungă cu fermoar cu puțin ulei de măsline, transferați aluatul în pungă și închideți punga. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
A doua zi, scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să se încălzească pe tejghea timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F și făinați suprafața de lucru. Întoarceți aluatul și frământați-l scurt, apoi întindeți-l și cajolați-l pentru a se potrivi cu o foaie de copt. Acoperiți-l cu folie de plastic sau folosiți o altă foaie de copt de aceeași dimensiune ca un "capac" pentru tigaie. Lăsați deoparte să se ridice până se simte moale și pufos - aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se acoperă pâinea cu brânza și se coace la 400 F până când pâinea se rumeneste și brânza se topește, aproximativ 25 de minute. Verificați partea inferioară a pâinii pentru a vă asigura că este rumenită și cât de crocantă vă place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți pâinea din tigaie imediat ce o puteți manipula și așezați-o pe un raft, astfel încât fundul să nu se înmoaie pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista