Coacerea Pâinii: Boabe Antice

Coacerea Pâinii: Boabe Antice
Coacerea pâinii: boabele antice ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de ulei de măsline, făină de cereale antice, gluten vital de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Cu Cereale Antice, Salată simplă de roșii cu pesmet proaspăt / Udi ' s Ancient Grains, și Salată De Cereale Antice.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, glutenul, apa, drojdia și zahărul în vasul standului dvs. amestecat. Frământați cu cârligul de aluat până când aveți un aluat elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sarea și uleiul de măsline și continuați să frământați până când ambele sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Formați aluatul într-o bilă, stropiți cu ulei de măsline suplimentar și readuceți aluatul în castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați - l deoparte până la dublarea dimensiunii-aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și presărați făină de porumb pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Presărați puțină făină pe suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați aluatul scurt, apoi formați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Așezați-l, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii - aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Tăiați pâinea după dorință, apoi coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți pâinea într-un suport pentru a se răci complet înainte de a o felia.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista