Coacerea Cu Dorie: Cremă De Brânză Cremă De Brânză Pentru Paște-Sau Nu

Coacerea Cu Dorie: Cremă De Brânză Cremă De Brânză Pentru Paște-Sau Nu
Coacerea cu Dorie: cremă de brânză cremă de brânză pentru Paște-sau nu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 340 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ouă, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos, și Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci-alegeți una care are laturile înalte de 2 3/4 inci (dacă părțile laterale sunt mai mici, veți avea resturi de aluat de cheesecake)—și înfășurați fundul tigaiei într—un strat dublu de folie de aluminiu; puneți tigaia pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Amestecați firimiturile, zahărul și sarea împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă peste untul topit și se amestecă până când toate ingredientele uscate sunt uniform umede. (Fac asta cu degetele.) Întoarceți ingredientele în tigaia cu formă de arc cu unt și folosiți degetele pentru a bate un strat uniform de firimituri de-a lungul fundului tigaiei și cam la jumătatea părților laterale. Nu vă faceți griji dacă părțile laterale nu sunt perfect uniforme sau dacă firimiturile ajung deasupra sau sub semnul de la jumătatea distanței de pe laturi—aceasta nu trebuie să fie o treabă de precizie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Puneți tigaia în congelator în timp ce preîncălziți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Centrați un raft în cuptor, preîncălziți cuptorul la 350 km f și așezați forma arcului pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Coaceți timp de 10 minute. Puneți crusta deoparte să se răcească pe un raft în timp ce faceți cheesecake-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Puneți un ibric cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Lucrând într-un mixer cu suport, de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete, sau cu un mixer manual într-un castron mare, bateți crema de brânză la viteză medie până când este moale și se ridică la înălțimea părții cremoase a numelui său, aproximativ 4 minute. Cu mixerul pornit, adăugați zahărul și sarea și continuați să bateți încă 4 minute, până când crema de brânză este ușoară. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați ouăle unul câte unul, bătând un minut întreg după fiecare adăugare—doriți un aluat bine aerat. Reduceți viteza mixerului la minim și amestecați smântâna și/sau smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți tigaia cu formă de arc învelită în folie în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Dați bătătorului câteva mișcări cu o spatulă de cauciuc, doar pentru a vă asigura că nimic nu a rămas neamestecat în partea de jos a vasului și răzuiți aluatul în tigaia cu formă de arc. Aluatul va ajunge la marginea tigaiei. (Dacă aveți o tigaie cu părțile inferioare și aveți resturi de aluat, puteți coace aluatul într-un ramekin cu unt sau o matriță mică de suflu.)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Puneți tigaia în cuptor și turnați suficientă apă clocotită în prăjitor pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți cheesecake-ul timp de 1 oră și 30 de minute, moment în care partea de sus va fi rumenită (și poate crăpată) și s-ar fi putut ridica puțin deasupra marginii tigaiei. Opriți căldura cuptorului și sprijiniți ușa cuptorului cu o lingură de lemn. Lăsați cheesecake-ul să se luxurize în baia de apă timp de încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
După 1 oră, trageți cu grijă configurația din cuptor, ridicați tigaia cu arc din prăjitor—aveți grijă, poate exista puțină apă fierbinte în folia de aluminiu—îndepărtați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați cheesecake-ul să ajungă la temperatura camerei pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Când tortul este rece, acoperiți ușor blatul și răciți tortul timp de cel puțin 4 ore, deși peste noapte ar fi mai bine.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista