Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana)

Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana)
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.8 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 278 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 514 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), și Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos de roșii din plante proaspete.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie superficială, amestecați usturoiul și 4 linguri de ulei de măsline. Gatiti la foc mare timp de 3 minute, varfati rosiile, apoi fierbeti timp de 8 minute, amestecand din cand in cand. Se amestecă Roșia pură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Ungeți câteva dintre vinete cu puțin ulei, apoi adăugați în tigaie. Gatiti la foc mare pana se rumeneste bine si se fierbe, aproximativ 5-7 minute. Întoarceți-le la jumătatea gătitului. Ridicați pe hârtie de bucătărie și faceți următorul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Când toate vinetele sunt fierte, așezați câteva dintre ele în fundul unui vas rezistent la cuptor, apoi lingurați peste un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Se presară parmezan și frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Adăugați condimente, apoi repetați acest proces cu ingredientele rămase. În cele din urmă, turnați oul deasupra, presărați puțin mai mult parmezan, apoi coaceți timp de 20 de minute sau până când toppingul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista