coacere cu spanac cu brânză

coacere cu spanac cu brânză
Rețeta de coacere cu brânză cu spanac poate fi făcută în aproximativ 35 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 306 calorii , 17 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de smântână, spanac, brânză parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Nu multora le-a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 74% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cheesy Chicken Spinach Bake , Cheesy Chicken Spinach Bake și Cheesy Chicken & Spanach Bake .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Transferați pe un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 25-30 de minute sau până când marginile sunt ușor rumenite și clocotite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista