Coace cu brânză cu broccoli
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Broccoli Cheese Break poate fi o rețetă excelentă fără gluten de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 114 calorii, 7 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 43 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 17 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Un amestec de buchețele de broccoli, parmezan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Broccoli Cheese Bake, Broccoli Cheese Bake și Broccoli and Cheese Egg Bake.
Instrucțiuni
Puneți 1 inch de apă și broccoli într-o cratiță mică; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când devine crocant.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb, sarea, piperul și laptele până când se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă ceapa și brânza cheddar până când brânza se topește.
Scurgeți broccoli; se amestecă în sosul de brânză.
Transferați într-un 1-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se presara cu parmezan. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când legumele sunt fragede.