Clatite de dovleac cu sirop de scortisoara neagra

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele de dovleac cu sirop de scorțișoară neagră. Această rețetă face 16 porții cu 86 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3524 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, dovleac, gel de colorat alimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clatite de dovleac cu sirop de scortisoara-Bourbon, Topiți în gură clătite de plăcintă cu dovleac din grâu integral cu sirop de caramel de scorțișoară, și Clătite de dovleac cu sirop de bere rădăcină, banane caramelizate și frișcă de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la foc mediu. Acoperiți tigaia fără spray de băț.
Combinați ouăle, Zara, untul, dovleacul, zahărul și sarea într-un castron mare.Folosiți un mixer electric pentru a amesteca ingredientele.
Adăugați ingrediente uscate la udareingrediente și se amestecă cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați doar câteva picături de colorant alimentar cu gel până obțineți o portocală frumoasă (nu este nevoie de mult).
Se toarnă sau se scoate aluatul pe tigaia fierbinte, folosind aproximativ 1/4 cană pentru fiecare clătită.Când aluatul nu mai clocotește și marginile încep să se întărească, răsturnațiclătite. Ar trebui să fie maro auriu. Acest lucru va dura de la 1 la 2 minute.Întoarceți clătitele și gătiți cealaltă parte pentru aceeași perioadă de timp, până Lamaro auriu. Într-o cratiță combinați toate ingredientele, cu excepția gelului colorant alimentar. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Pe măsură ce începe să se încălzească, adăugați puțin din colorantul alimentar negru și amestecați, adăugați mai mult până când este cât se poate de întunecat (nu durează mult). Lăsați-l să fiarbă câteva momente până când amestecul s-a îngroșat.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească suficient pentru a se pune într-o sticlă de stoarcere.