Clatite De Ciocolata

Clatite De Ciocolata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele cu ciocolată. Această rețetă servește 15. O porție conține 153 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de pudră de cacao, lapte, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Iubitorii de ciocolată dovleac Fudge Brownie clătite cu sos de ciocolată Kahlua, Clătite cu ciocolată cu ciocolată-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Testul Cu Lapte De Ciocolată {: Clătite De Mătase De Ciocolată}.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cernem împreună făina, cacao, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. În castron mediu, bateți ouăle, untul topit și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se toarnă ingredientele lichide în uscat și se amestecă ușor până când aluatul este doar umezit (vor exista niște bucăți).
3
Topiți o bucată mică de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Picătură 2 heaping linguri aluat în tigaie fierbinte și răspândirea în 2 1/2 inch disc. Discuri spațiale la distanță de 2 inci. Gatiti pana se formeaza bule peste tot, aproximativ 30 de secunde. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, antiaderentă, răsturnați cu grijă clătita și continuați să gătiți până când ați terminat, cu 15 până la 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Într-o cratiță mică, încălziți laptele până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se servește peste clătite.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista