Clatite de cartofi dulci cu unt de miere-scortisoara
Clatite de cartofi dulci cu unt de miere-scortisoara este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 246 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, miere, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Clatite de cartofi dulci cu unt de portocale-miere, Cartofi dulci și dovlecei cu unt de scorțișoară cu miere, și Mini pâini de cartofi dulci cu unt de miere de scorțișoară portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună untul, mierea și scorțișoara până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Miere
2
Transferați la frigider până când este gata de utilizare.
3
Într-un castron mare, amestecați ouăle, Zara și uleiul. Se amestecă amestecul de clătite și nucșoara până se combină. Îndoiți cartoful dulce. Dacă aluatul pare prea gros, adăugați mai mult lapte de unt până ajunge la consistența dorită (ar trebui să fie gros, dar totuși turnat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Amestec De Clătite
Lapte Bătut
Nucșoară
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Puneți o tavă sau o tigaie mare, unsă, la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, lingurați aluatul pe el și gătiți până când suprafața clătitei este acoperită cu bule, 2 până la 3 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până devine aurie, încă 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se servește, acoperit cu untul de miere-scorțișoară și puțin sirop de arțar.