Reteta clatite coreene este gata în aproximativ 75 de ore și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $1.16 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei vegetal, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Clătite de mare chiliene sau Bindaetteok (clătite coreene de fasole mung), Clatite Coreene (Pa Iunie), și Clatite Coreene-Pajun.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună toate ingredientele sosului de scufundare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Clătiți fasolea mung într-o sită sub apă curentă rece până când apa curge limpede. Acoperiți fasolea cu apă rece cu 2 inci într-un castron și înmuiați, răciți, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mung
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Tăiați morcovii în bețișoare subțiri, de preferință folosind feliator.Înjumătățiți scallions pe lungime și tăiați-le în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Morcov
3
Combinați morcovii, ceapa verde, chile și usturoiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Morcov
Usturoi
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scurgeți fasolea mung și pur și simplu cu apă într-un robot de bucătărie până la omogenizare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mung
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați ouă, făină și sare și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
6
Se toarnă amestecul peste legume în castron și se amestecă cu o spatulă flexibilă. (Aluatul va fi gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă (cel puțin 8 inci în partea de jos) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rotiți pentru a acoperi. Se amestecă aluatul, apoi se toarnă 1 cană de aluat în tigaie, apăsând ușor cu o spatulă mare pentru a aplatiza și distribui uniform legumele, pentru a face o clătită de 8 inci (mai mică de 1/2 inch grosime). Gatiti pana cand marginile incep sa baloneze si devin aurii, 1-2 minute, apoi intoarceti cu spatula si gatiti pana cand cealalta parte este aurie, inca 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Polonic
8
Transferați clătita pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Faceți încă 3 clătite în același mod, stivuindu-le (după ce le-ați scurs scurt), dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Transferați clătitele, câte 1, pe o tăietură și tăiați fiecare în 6 pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
1
Fasolea mung poate fi înmuiată până la 12 ore.* Disponibil pe piețele asiatice.** Disponibil la magazinele de vase și Uwajimaya (800-889-1928).
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.