Clatite Coreene

Clatite Coreene
Reteta clatite coreene este gata în aproximativ 75 de ore și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $1.16 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei vegetal, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Clătite de mare chiliene sau Bindaetteok (clătite coreene de fasole mung), Clatite Coreene (Pa Iunie), și Clatite Coreene-Pajun.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele sosului de scufundare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Clătiți fasolea mung într-o sită sub apă curentă rece până când apa curge limpede. Acoperiți fasolea cu apă rece cu 2 inci într-un castron și înmuiați, răciți, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MungFasole Mung
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Tăiați morcovii în bețișoare subțiri, de preferință folosind feliator.Înjumătățiți scallions pe lungime și tăiați-le în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MorcovMorcov
3
Combinați morcovii, ceapa verde, chile și usturoiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți fasolea mung și pur și simplu cu apă într-un robot de bucătărie până la omogenizare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MungFasole Mung
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Adăugați ouă, făină și sare și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
6
Se toarnă amestecul peste legume în castron și se amestecă cu o spatulă flexibilă. (Aluatul va fi gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă (cel puțin 8 inci în partea de jos) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rotiți pentru a acoperi. Se amestecă aluatul, apoi se toarnă 1 cană de aluat în tigaie, apăsând ușor cu o spatulă mare pentru a aplatiza și distribui uniform legumele, pentru a face o clătită de 8 inci (mai mică de 1/2 inch grosime). Gatiti pana cand marginile incep sa baloneze si devin aurii, 1-2 minute, apoi intoarceti cu spatula si gatiti pana cand cealalta parte este aurie, inca 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PolonicPolonic
8
Transferați clătita pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Faceți încă 3 clătite în același mod, stivuindu-le (după ce le-ați scurs scurt), dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Transferați clătitele, câte 1, pe o tăietură și tăiați fiecare în 6 pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1
Fasolea mung poate fi înmuiată până la 12 ore.* Disponibil pe piețele asiatice.** Disponibil la magazinele de vase și Uwajimaya (800-889-1928).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MungFasole Mung

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista