Claire Croque Madame

Claire Croque Madame
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Croque Madame De La Claire. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 644 calorii. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, sare, cornuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Croque-Madame, Croque Madame, și Croque-Madame.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sos: topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Bateți făina și gătiți, păstrându-i culoarea deschisă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Bateți laptele și aduceți la fierbere, apoi coborâți focul la foc mic. Condimentează sosul cu sare, după gust și cayenne și continuă să gătești doar până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 3 minute. Se amestecă brânza și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pe o tavă de foi căptușită cu folie de aluminiu, încălziți șunca și croissantele prăjite. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați ouăle și apa și acoperiți cu un capac pentru a aburi ouăle ușor. Top fiecare felie de jos de croissant prăjită cu o lingurita de Dijon, apoi 3 felii de sunca fierbinte si 1 peste ou ușor. Puneți sosul de brânză peste ou și lăsați-l oarecum deschis cu fața, punând partea superioară a croissantului pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Garnisiți cu pătrunjel sau arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista