Clătite de slănină cu sirop de unt de arțar-arahide
Clatite Bacon cu sirop de unt de arțar-arahide este un fără gluten mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 98 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, ouă, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite de ovăz bananan din grâu integral cu sirop de arțar cu unt de arahide, Clătite de fulgi de ovăz cu mere de scorțișoară cu unt de arahide sărat sirop de arțar, și Sandwich cu vafe cu Bacon-banane cu unt de arahide și sirop de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți untul de arahide și untul cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează. Bateți în 1/2 cană de sirop până se amestecă bine.
Încălziți grătarul antiaderent la 350 de metri pătrați sau încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mic.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele pentru clătite, cu excepția slăninei, cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează. Se amestecă slănina.
Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți alte părți până se rumenesc.
Serviți clătite cu sirop.