Clătite Cu Lămâie-Ricotta

Clătite Cu Lămâie-Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele cu lămâie-Ricotta. Această rețetă face 16 porții cu 95 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, coajă de lămâie, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite de Ricotta cu lămâie cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Clătite Cu Ricotta Cu Lămâie, și Clătite Cu Ricotta Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Puneți untul și laptele într-o cratiță mică la foc mediu-mic, amestecând ocazional până când untul s-a topit; se ia de pe foc și se lasă să se răcească slightly.In un castron mediu, cernem împreună făina, praful de copt și 1/2 linguriță de sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Așezați gălbenușurile de ou, 1 lingură de zahăr, coaja de lămâie și vanilia într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți un sfert din amestecul de lapte-unt (acest lucru va tempera ouăle și le va împiedica să se coaguleze), apoi amestecați amestecul rămas de lapte-unt până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați amestecul de făină rezervat și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când se combină (nu amestecați prea mult); set aside.In un castron mediu, bateți albușurile până la vârfuri moi (ar trebui să se îndoaie ca înghețata moale-serviți; asigurați-vă că vasul și telul sunt perfect curate, fără urme de grăsime, altfel albușurile nu vor bici corect). La jumătatea drumului, se presară restul de 1 lingură de zahăr și 1/2 linguriță de sare. Folosind spatula de cauciuc, pliați albii în aluatul rezervat până când sunt combinați.Îndoiți ușor ricotta în aluat, având grijă să nu descompuneți textura brânzei (aluatul va fi plin de cocoloașe și strecurat cu ricotta); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
înghețatăînghețată
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă, o grătar sau o tigaie din fontă condimentată la foc mediu până când este fierbinte, aproximativ 4 minute. Testați pentru a vedea dacă tigaia este suficient de fierbinte stropind câteva picături de apă rece în ea: dacă apa sare și pulverizează, tigaia este gata de utilizare.Înveliți ușor suprafața tigaiei cu unt, apoi folosiți o măsură de 1/4 cană pentru a scoate aluatul în tigaie. Gatiti pana se formeaza bule deasupra clatitelor, aproximativ 4 pana la 5 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până când fundul se rumeneste, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți imediat cu zahăr pudră, fructe, unt sau sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
FructeFructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista