Cizmar De Piersici-Afine
Peach-Blueberry Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 201 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, margarină, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Cizmar Cu Piersici Și Afine, Cobbler De Afine-Piersici, și Peach Blueberry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați piersici, afine, suc de lămâie și vanilie și aruncați ușor. Puneți amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți amestecul la 400 timp de 15 minute.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare)într-un castron mediu; tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați zară; se amestecă doar până când amestecul de făină este umed.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 3 ori.
Rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/4 inch; tăiați în 16 biscuiți folosind un tăietor de biscuiți de 2 inci.
Scoateți vasul din cuptor; aranjați biscuiții deasupra amestecului de fructe fierbinți.
Coaceți încă 20 de minute sau până când biscuiții sunt aurii.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.