Ciuperci umplute cu scoici
Rețeta de ciuperci umplute cu scoici poate fi preparată în aproximativ 40 de minute . Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 146 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 24 de persoane. 1 persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Un amestec de unt, ardei gras, parmezan și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Rețete similare sunt Sosul clasic de scoici , Ciorba ușoară de scoici și Ciorba de scoici New England .
Instrucțiuni
Îndepărtați codițele ciupercilor (aruncați-le sau păstrați-le pentru altă utilizare); puneți pălăriile deoparte. Într-un bol mare, combinați scoicile, pesmetul, parmezanul, ardeiul verde, ceapa, usturoiul, condimentele italiene, pătrunjelul și piperul. Adăugați 3/4 cană de unt și amestecați. Umpleți fiecare pălărie de ciupercă cu aproximativ 1 lingură de amestec de scoici.
Așezați într-o tavă de copt neunsă de 38 x 25 x 2,5 cm.
Presărați cu mozzarella; stropiți cu untul rămas.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenește ușor.