Ciuperci Umplute Cu Roșii Uscate La Soare

Ciuperci Umplute Cu Roșii Uscate La Soare
Ciupercile umplute cu roșii uscate la soare sunt fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18. O porție conține 250 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți măsline kalamatan, frunze de busuioc, roșii uscate la soare și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și aruncați capacele de ciuperci. Aruncați-le în jur de 1 minut, apoi îndepărtați-le într-un vas de copt și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
În aceeași tigaie, adăugați măslinele, pătrunjelul, roșiile uscate la soare, usturoiul și un strop de vin alb. Amestecați toate împreună și gătiți timp de 1 până la 2 minute pentru a elibera toată aroma. Apoi scoateți din căldură. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați o bucată de mozzarella în fiecare capac de ciuperci. Apoi turnați amestecul de roșii uscate la soare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Puneți vasul de copt în cuptor și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Presărați busuiocul tocat și serviți ciupercile direct din cuptor sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Revista