Ciuperci umplute cu cârnați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 240 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ciuperci umplute cu cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați.
Instrucțiuni
1
Pregătiți cuptorul de cărămidă cu ardere din lemn conform instrucțiunilor producătorului sau preîncălziți un cuptor convențional la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a face umplutura, puneți stafidele, măslinele, nucile de pin, pătrunjelul și usturoiul pe o tăietură și tocați totul; pune într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați cârnații și 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Stropiți umplutura cu aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline pentru a se umezi și condimentați cu sare, piper și fulgi de ardei roșu; se amestecă bine cu mâinile pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Puneți pesmetul într-un alt bol, stropiți cu puțin ulei de măsline și adăugați 1/4 cană de pecorino; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pecorino
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de faianță sau caserolă, care este suficient de mare pentru a ține toate ciupercile într-un singur strat. Aranjați ciupercile perfect în tigaie, cu capul în jos; condimentați interiorul cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Umpleți fiecare ciupercă cu o lingură generoasă de umplutură de cârnați și presărați firimiturile de pâine deasupra; stropiți cu și mai mult ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți timp de 20 de minute până când umplutura este rumenită și ciupercile moi, rotind vasul periodic pentru gătit uniform.