Ciuperci umplute cu Bacon și Cheddar

Ciuperci umplute cu Bacon și Cheddar
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Ciupercile umplute cu Bacon și Cheddar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 95 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză cheddar, ciuperci crimini și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Faceți ciuperci umplute cu slănină și Cheddar înainte, Cheddar-Ciuperci Umplute, și Cheddar-Ciuperci Umplute.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se scurge, se taie cubulețe și se lasă deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Îndepărtați tulpinile de ciuperci. Puneți deoparte capacele. Tăiați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul. Gătiți încet și amestecați tulpinile tocate și ceapa până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Se ia de pe foc.
7
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tulpină de ciuperci, slănină și 1/2 cană Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se amestecă bine și se scoate amestecul în capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute sau până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți ciupercile din cuptor și presărați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista