Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul umplut cu ciuperci topite. Această rețetă face 12 porții cu 438 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 55 de fani. Dacă aveți ciuperci cu buton, jumătăți de piept de pui, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci), Panini Melt De Ciuperci, și Topitură De Ciuperci De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și ciupercile cu sare și piper până când ciupercile sunt întunecate și suculente, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați firimiturile de pâine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
5
Așezați un piept de pui aplatizat pe o suprafață de lucru și așezați o felie de șuncă pe pui. Puneți aproximativ 3 linguri de umplutură de ciuperci pe pieptul de pui și acoperiți cu aproximativ 2 1/2 linguri de brânză Havarti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Havarti
1 Cană De șalote, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mustar Preparat, Optional
6
Rotiți pieptul de pui în jurul umpluturii, înfășurați 2 felii de slănină ferm în jurul fiecărei role și fixați-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Așezați rulourile într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz și umplutura este topită și fierbinte, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unei role trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți rulourile de pui din cuptor și așezați un suport pentru cuptor la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură a broilerului cuptorului. Porniți broilerul și prăjiți rulourile până când slănina este maro, încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită