Ciuperci prăjite cu pesmet picant
Ciupercile prăjite cu pesmet picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 544 calorii, 13g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 243 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de unt, ulei de măsline, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli Prăjit La Cuptor Cu Pesmet Picant Și Rețetă De Parmezan, Ciuperci umplute cu spanac și brânză Cheddar cu pesmet, și Bucatini cu creveți picante, rucola și pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Pentru ciupercile cu nasturi albi sau cremini, înjumătățiți pe lungime. Pentru ciupercile mai mari, cum ar fi portabella sau trâmbițele Regale, tăiați longitudinal în felii de 1/2 inch. Pentru ciupercile de stridii, rupeți în aglomerări mici.
Așezați ciupercile într-o tigaie mică sau într-o tigaie cu margini și aruncați cu 2 linguri de ulei, usturoi, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se acoperă cu 1 lingură de unt, tăiată în bucăți și se prăjește la cuptor, amestecând ocazional, până devine auriu și fiert, aproximativ 15-20 de minute.
Între timp, topiți restul de 1 lingură de unt cu restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați pesmet și gătiți, amestecând frecvent, 2 minute.
Adăugați fulgi de cimbru și ardei roșu și gătiți (poate fi ceva popping), amestecând frecvent, până când pesmetul este auriu și crocant, încă aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Pentru a servi, transferați ciupercile prăjite fierbinți într-un platou și presărați cu firimituri.
* Amestecul de pesmet (fără pătrunjel) poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat la rece într-un recipient etanș. Pentru a reîncălzi, presărați firimituri pe ciuperci în ultimele minute de prăjire, apoi presărați pătrunjel.* Ciupercile pot fi tăiate și aruncate cu condimente cu 3 ore înainte și răcite în tigaie, acoperite cu folie de plastic. Se acoperă cu unt înainte de prăjire.