Ciuperci prăjite cu pesmet picant

Ciuperci prăjite cu pesmet picant
Ciupercile prăjite cu pesmet picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 544 calorii, 13g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 243 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de unt, ulei de măsline, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli Prăjit La Cuptor Cu Pesmet Picant Și Rețetă De Parmezan, Ciuperci umplute cu spanac și brânză Cheddar cu pesmet, și Bucatini cu creveți picante, rucola și pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Pentru ciupercile cu nasturi albi sau cremini, înjumătățiți pe lungime. Pentru ciupercile mai mari, cum ar fi portabella sau trâmbițele Regale, tăiați longitudinal în felii de 1/2 inch. Pentru ciupercile de stridii, rupeți în aglomerări mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
3
Așezați ciupercile într-o tigaie mică sau într-o tigaie cu margini și aruncați cu 2 linguri de ulei, usturoi, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se acoperă cu 1 lingură de unt, tăiată în bucăți și se prăjește la cuptor, amestecând ocazional, până devine auriu și fiert, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
4
Între timp, topiți restul de 1 lingură de unt cu restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați pesmet și gătiți, amestecând frecvent, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6
Adăugați fulgi de cimbru și ardei roșu și gătiți (poate fi ceva popping), amestecând frecvent, până când pesmetul este auriu și crocant, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
Pentru a servi, transferați ciupercile prăjite fierbinți într-un platou și presărați cu firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1
* Amestecul de pesmet (fără pătrunjel) poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat la rece într-un recipient etanș. Pentru a reîncălzi, presărați firimituri pe ciuperci în ultimele minute de prăjire, apoi presărați pătrunjel.* Ciupercile pot fi tăiate și aruncate cu condimente cu 3 ore înainte și răcite în tigaie, acoperite cu folie de plastic. Se acoperă cu unt înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista