Ciuperci prăjite cu pesmet picant

Ciuperci prăjite cu pesmet picant
Ciupercile prăjite cu pesmet picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 544 calorii, 13g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 243 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de unt, ulei de măsline, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli Prăjit La Cuptor Cu Pesmet Picant Și Rețetă De Parmezan, Ciuperci umplute cu spanac și brânză Cheddar cu pesmet, și Bucatini cu creveți picante, rucola și pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Pentru ciupercile cu nasturi albi sau cremini, înjumătățiți pe lungime. Pentru ciupercile mai mari, cum ar fi portabella sau trâmbițele Regale, tăiați longitudinal în felii de 1/2 inch. Pentru ciupercile de stridii, rupeți în aglomerări mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
3
Așezați ciupercile într-o tigaie mică sau într-o tigaie cu margini și aruncați cu 2 linguri de ulei, usturoi, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se acoperă cu 1 lingură de unt, tăiată în bucăți și se prăjește la cuptor, amestecând ocazional, până devine auriu și fiert, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Forme De BrioșeForme De Brioșe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
Între timp, topiți restul de 1 lingură de unt cu restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Forme De BrioșeForme De Brioșe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Adăugați pesmet și gătiți, amestecând frecvent, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6
Adăugați fulgi de cimbru și ardei roșu și gătiți (poate fi ceva popping), amestecând frecvent, până când pesmetul este auriu și crocant, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Pentru a servi, transferați ciupercile prăjite fierbinți într-un platou și presărați cu firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1
* Amestecul de pesmet (fără pătrunjel) poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat la rece într-un recipient etanș. Pentru a reîncălzi, presărați firimituri pe ciuperci în ultimele minute de prăjire, apoi presărați pătrunjel.* Ciupercile pot fi tăiate și aruncate cu condimente cu 3 ore înainte și răcite în tigaie, acoperite cu folie de plastic. Se acoperă cu unt înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Forme De BrioșeForme De Brioșe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista