Ciuperci prăjite cu dovleac-mămăligă Chipotle

Ciuperci prăjite cu dovleac-mămăligă Chipotle
Ciuperci prăjite cu dovleac-Chipotle Polentan este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 7,41 USD pe porție. O porție conține 343 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână miere, piure de dovleac, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chipotle prăjită dovleac, ciuperci și Kale Quesadillas cu Chipotle dovleac Creman și Kale Salsa, Mămăligă cremoasă cu ciuperci prăjite, și Boluri de mămăligă salvie cu varză de Bruxelles prăjită și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aruncați ciupercile cu ulei de măsline extravirgin, usturoi, salvie, sare și piper și prăjiți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Între timp, încălziți piureul de dovleac într-un vas mic la foc mediu cu puțin stoc de pui pentru a-l subția. Condimentează cu sare, piper și nucșoară. Aduceți stocul rămas la fiert într-o cratiță și bateți în chipotle în adobo, sosul său și mămăligă. Continuați să bateți mămăliga până se îndepărtează de părțile laterale ale oalei, apoi amestecați untul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Combinați dovleacul și polenta și serviți în boluri puțin adânci. Se acoperă cu ciuperci prăjite și se ornează cu pepitas și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista